BESPLATNA EDUKACIJA

09. 4. 2019.


U sklopu projekta „Edukacija-ključ uspjeha u turizmu“ Pučko otvoreno učilište Andragog provodi osposobljavanje za poslove u turizmu.
Ovaj program besplatan je za osobe koje su mlađe od 25 godina te osobe koje su nezaposlene.

Osposobljavanje se provodi za slijedeća zanimanja:

Kuhar/ica – specijalist/ica zdrave prehrane
Barmen/ica
Konobar/ica
Specijalist/ica za socijalni turizam
Djelatnik/ica domaćinstva

Teorijska nastava započet će s provedbom tijekom travnja 2019. godine, a provodit će se on-line tj. sudionici mogu sudjelovati u teorijskoj nastavi u svom domu.
Obzirom da se teorijski dio nastave provodi on-line potrebno je imati računalo i internetsku vezu. Praktična nastava počet će s provedbom u travnju/svibnju i provoditi će se do lipnja 2019. godine u objektima Jadranka hoteli d.o.o. u Malom Lošinju uz osiguranu radnu odjeću i obuću, organizirani prijevoz do Lošinja, smještaj te obroke tijekom provedbe praktične nastave. Praktična se nastava odvija na Lošinju u vrhunskim hotelima.

Hotele možete pogledati na linku: Jadranka hoteli d.o.o.

Postoji mogućnost zaposlenja u Jadranka hoteli d.o.o. u Malom Lošinju odmah po završetku prakse.

Dokumentacija koju je potrebno dostaviti u učilište (osobno ili skenirano mailom) za upis u programe obrazovanja/osposobljavanja je sljedeća:

• Kopija/sken osobne iskaznice
• Kopija/sken domovnice
• Kopija/sken rodnog lista
• Kopija/sken svjedodžbe završenog osmog razreda osnovne škole ili svjedodžba završenih razreda srednje škole (ovisno o programu za koji se prijavljujete); napominjemo da će prvom prilikom biti potrebno dati originale na uvid
• ispunjeni i potpisani obrazac Obrazac 1 (nalazi se u privitku maila)
• ispunjenu i potpisanu Izjavu o nezaposlenosti ili Potvrdu o nezaposlenosti koju možete dobiti u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje samo u slučaju da ste registrirani u njihovoj evidenciji
• ispunjenu i potpisanu GDPR izjava

Napominjemo da će biti potrebno obaviti i liječnički pregled za upis u program. Liječnički pregled bit će plaćen od strane Učilišta a termin i liječnika kod kojega se može obaviti dogovorit ćemo nakon što pošaljete potrebnu dokumentaciju za upis.
Svu navedenu dokumentaciju (uključujući i liječničku potvrdu) trebate dostaviti osobno na adresu:
ZAGREB – Trg Petra Svačića 6, 10000 Zagreb (4. kat) Pučko otvoreno učilište Andragog, radnim danom od 8 do 20 sati
Osim u Zagrebu, upisi se održavaju i u OSIJEKU i VINKOVCIMA u terminu prema dogovoru.
Ukoliko ne živite u navedenim gradovima skeniranu (ili mobitelom uslikanu) dokumentaciju možete poslati na mail: projekti.andragog@gmail.com a originale Izjave o nezaposlenosti, Obrazac 1 i GDPR Izjava poslati preporučeno na adresu POU Andragog, Trg Petra Svačića 6, 10000 Zagreb.
Ukoliko imate pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na 01 6065 258 ili mob: 095 3732250 (Iva Boneta, projektni menadžer).
Stojimo Vam na raspolaganju za sve ostale informacije i upite.

POU Andragog Zagreb
Trg Petra Svačića 6/IV
10000 Zagreb
tel: +3851 5515-874
mob: +38591 2260-000