BIRAJU SE NAJUSPJEŠNIJI PROJEKTI IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

12. 9. 2018.

Hrvatska poljoprivredna komora (HPK) dobila je bespovratna sredstva za provođenje projekta CAP FOR YOU u sklopu natječaja Europske komisije „Potpora mjerama informiranja koje se odnose na zajedničku poljoprivrednu politiku (ZPP)“ za 2018. godinu.

Cilj projekta „CAP FOR YOU“ (AGRI-2018-2446081) je informirati poljoprivredne proizvođače i mlade o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije, o provođenju programima i mjerama te o smjernicama i načinu kako Europska komisija kreira svoje poljoprivredne politike.

U narednom razdoblju izvršit će se odabir i selekcija deset najuspješnijih projekata. Projekti će se birati putem objavljenog natječaja i prema pristiglim prijavama, u suradnji s Vijećem za odabir (osnovanom u tu svrhu), odabrat će se deset najuspješnijih projekata. Komisiju će sačinjavati: predstavnik Ministarstva poljoprivrede, predstavnik neke od poljoprivrednih udruga, predstavnik akademske zajednice, predstavnik Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te predstavnik HPK.

Na natječaj se mogu prijaviti mikro, srednja i makro poduzeća u sektoru poljoprivredne proizvodnje: OPG-ovi, LAG-ovi, Udruge, Zadruge, Proizvođačke-organizacije i drugi subjekti koji zadovoljavaju gore navedene kriterije.

Deset izabranih sudjelovat će u daljnjim medijskim promotivnim aktivnostima projekta (putem TV-a, radija, novina, društvenih mreža).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u promoviranju svog projekta financiranog sredstvima Europske unije mjerama iz Programa ruralnog razvoja, ispunite tražene podatke natječaja u privitku. Podatke pošaljite najkasnije do 17. rujna 2018. na e-mail: tomislava.hodalic@komora.hr s naznakom: ZA PROJEKT ‘CAP FOR YOU’

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 5. listopada 2018. godine na internet stranici Hrvatske poljoprivredne komore: www.komora.hr.

Podaci o projektu potrebni za prijavu