Informativna radionica o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova

18. 1. 2016.

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje (RRA SiB) i LAG Karašica kao partneri na projektu Bottom-Up koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda organiziraju Informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova.

Tijekom održavanja radionice bit će predstavljene mogućnosti za financiranje projekata iz fondova Europske unije. Prisutni će imati priliku upoznati se s fondovima Europske unije, njihovim ciljevima i aktivnostima, iznosima i stopama financiranja.

Održavanje radionice predviđeno je za srijedu, 27. siječnja 2016. godine s početkom u 11:00 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Belišća, na adresi Kralja Tomislava 206 u Belišću.

Program radionice namijenjen je svim zainteresiranim s područja LAG-a Karašica koji žele saznati osnovne informacije o EU fondovima.
Predviđeno vrijeme trajanje radionice je do 13:00 sati.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici prijavite najkasnije do 25. siječnja 2016. godine na broj telefona 031/656-218, mail: tajana.cvenic@lag-karasica.com ili osobno u LAG-u Karašica, Matije Gupca 32, Valpovo svakog radnog dana od 09:00 do 13:00 sati.