IPARD natječaji u 2013. godini

13. 11. 2012.

Lokalna akcijska grupa Karašica, s ciljem pravovremene pripreme svih zainteresiranih korisnika, objavljuje obavijest Ministarstva poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju o okvirnom planu raspisivanja natječaja za mjere IPARD programa u 2013. godini. Ovome planu prethodilo je službeno odobrenje Europske komisije kojim su uvažene pete izmjene IPARD programa koje je Republika Hrvatska tražila s ciljem proširenja mogućnosti za unaprjeđenje poslovanja poljoprivrednih gospodarstava. Kod donošenja plana vodilo se računa o zahtjevima korisnika i konzultantskih tvrtki te su se u obzir uzele sve informacije s terena, kako bi se pospješila prolaznost prijava na nadolazećim natječajima te još više povećala iskorištenost IPARD programa.

Skrećemo pozornost da je ovaj plan natječaja provizoran te da Agencija za plaćanja zadržava pravo izmjene datuma raspisivanja natječaja za pojedine mjere.
Pozivamo sve zainteresirane da se za sve informacije i pitanja o IPARD programu obratite Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ministarstvu poljoprivrede ili LAG-u Karašica na e-mail adrese: info@apprrr.hr, ipard@mps.hr i info@lag-karasica.com.

Okvirni plan raspisivanja PLAN RASPISIVANJA NATJECAJA 2013 godini pogledajte OVDJE.