KRAJEM SIJEČNJA PRVI NATJEČAJ IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

13. 1. 2015.

PRR EU poljopUprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede objavila je plan raspisivanja natječaja iz Programa ruralnog razvoja za 2015. godinu. Prvi natječaji biti će iz Mjere 4. Ulaganja u fizičku imovinu i to obje podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i Podmjera 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda. Natječaj će biti otvoren 30. siječnja 2015., a Pravilnici objavljeni u Narodnim novinama u srijedu, 21. siječnja 2015. U privitku možete preuzeti Bilten Ministarstva poljoprivrede sa dodatnim informacijama i izmjenama u PRR.

Pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači koji planiraju ulaganja u svoja gospodarstva da se za više informacija obrate u Ured LAG-a Karašica u Valpovu ili na mail: info@lag-karasica.com ili u urede Savjetodavne službe.

LAG Karašica će organizirati informativne radionice o Mjeri 4., čiji termini će uskoro biti objavljeni na Internet stranicama LAG-a Karašica i sredstvima javnog informiranja.

Bilten ministarstva poljoprivrede možete preuzeti OVDJE.