POZIV NA RADIONICU – SEKTOR TURIZAM

22. 10. 2012.

Nakon održanih početnih sastanaka po mikroregijama na kojima se govorilo o glavnim ciljevima izrade Lokalne razvojne strategije, došli smo i do mogućih smjerova razvoja LAG-područja. S tim u svezi održat ćemo posebne radionice na kojima ćemo za moguće sektore izraditi SWOT analizu te odrediti prioritete i mjere za Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a Karašica. Predloženi sektori su sljedeći: poljoprivreda i gospodarstvo, turizam te malo i srednje poduzetništvo (obrtništvo) dok će u svim sektorima biti obuhvaćene i inovacije, obnovljivi izvori energije te općenito okoliš kao kategorije koje su imanentne cjelokupnom održivom razvoju.

Radionica za sektor: TURIZAM, održati će se u petak, 26. listopada 2012. godine s početkom u 10:00 sati u Vijećnici Općine Feričanci, Trg Matije Gupca 3, Feričanci. Radionica se održava za cijelo područje LAG-a!

Zbog važnosti radionice molimo Vas da se odazovete našem pozivu, ne samo dionici koji se bave turizmom, već svi koji smatraju da im je ova tema zanimljiva, a kako bi zaključci radionice bili što reprezentativniji te doveli do definiranja prioriteta i mjera koje će biti korisne cjelokupnom području LAG-a.

Radi lakše koordinacije, molimo da svoju prijavu za sudjelovanje pošaljete na:
mail: ivan@lag-karasica.com ili na tel: 656-200