PROJEKT BOTTOM-UP: ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNOG TIMA I TISKOVNA KONFERENCIJA

19. 2. 2016.

Dana, 10. veljače 2016. godine, u prostorijama Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje održan je sastanak projektnog tima, a nakon njega i tiskovna konferencija na kojoj su predstavljeni rezultati projekta Bottom-up. Na konferenciji su prisustvovali predstavnici Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje (RRA SiB) te Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (VIDRA), LAG-a Papuk, LAG-a Karašica i LAG-a Marinianis.

Cilj projekta je kreiranjem edukacijskih programa pomoći visokoobrazovanim dugotrajno nezaposlenim osobama iz Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije da unaprijede profesionalne vještine i razviju nove koje će im povećati zapošljivost te povećati kompetentnost LAG-ova za upravljanje projektnim ciklusom kako bi generirali razvoj.

Vrijednost projekta je 141.268,53 €, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a partneri na projektu su Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, LAG Papuk, LAG Karašica i LAG Marinianis.

Ispred LAG-a Karašica na sastanku je sudjelovala Tajana Cvenić.