Radionica „Osnovni koraci u pripremi projekata“

18. 6. 2011.

Poštovani!

Ovim putem Vas pozivamo na radionicu pod nazivom: “Osnovni koraci u pripremi projekata” koja će se održati u utorak, 28. lipnja 2011. u velikoj vijećnici Grada Belišća, Kralja Tomislava 206 i to u vremenu od 9:30 do 15:00 sati.

Cilj ove cjelodnevne radionice je upoznati polaznike s pravim pristupima u razradi projektnih ideja te konceptom projektnog ciklusa. Dobro razrađene projektne ideje doprinose uspješnosti projekta i na taj način povećavaju izglede za dobivanje financijskih sredstava kako iz EU tako i iz nacionalnih fondova.

Seminar je besplatan za sve zainteresirane, a posebice je namijenjen voditeljima civilnih i ostalih udruga kojima je priličan broj postojećih natječaja i namijenjen. Predavači su djelatnici Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje d.o.o. iz Osijeka čije kompetencije su vrhunske i o kojima svjedoči mnoštvo mentoriranih, napisanih i provedenih EU i nacionalnih projekata.

Svoju nazočnost možete potvrditi na e-mail: ivan@lag-karasica.com ili faxom na: 031/651-408.

Veselimo se Vašem dolasku, te Vas molimo da ukoliko niste u mogućnosti osobno doći, preporučite našu radionicu Vašim suradnicima ili potencijalnim sudionicima radionice.

Veselimo se Vašem dolasku!