RADIONICA ZA LAG-OVE

06. 10. 2014.

LOGO

Ministarstvo poljoprivrede i LAG Karašica 22. i 23. listopada 2014. godine u Bizovačkim toplicama organiziraju radionicu za LAG-ove „LEADER program – pokretač razvoja ruralnih područja“ na kojoj je planirano upoznati predstavnike LAG-ova u Hrvatskoj sa stanjem provedbe mjere 202 (LEADER) unutar IPARD programa, planovima za provedbu Programa ruralnog razvoja 2014 – 2020 i LEADER pristupa u razdoblju 2014 – 2020, te upoznati područje i predstaviti iskustva LAG-a Karašica i Osječko-baranjske županije u povlačenju sredstava iz IPA-e, posebno IPARD-a.

Ispunjenu PRIJAVNICU potrebno je poslati na mail adresu ivan@lag-karasica.com

Kotizacija za radionicu iznosi 400,00 kuna po osobi, a uključuje troškove obilaska LAG-a Karašica (izleta) oba dana radionice. Kotizacija je prihvatljiv trošak za predstavnike odabranih LAG-ova (šifra 202.1.4.7.)

Izdaci pića i hrane za sudionike će biti osigurani kroz Mjeru 501 (Tehnička pomoć) unutar IPARD programa, a sudionici sami snose izdatke puta i smještaja. Izdaci puta i smještaja su prihvatljivi izdaci unutar Mjere 202 za predstavnike odabranih LAG-ova (šifra 202.1.4.).

Radionica će se održati u Bizovačkim toplicama, Hotel „Termia“, a više informacija o navedenom hotelu i cijeni smještaja za ovu radionicu nalaze se na slijedećoj poveznici bizovacke-toplice.hr ili fb stranici. Za rezervacije smještaja molim kontaktirati izravno hotel u Bizovačkim toplicama.

Nacrt Programa se nalazi OVDJE.

Za sve dodatne informacije možete poslati upit na ivan@lag-karasica.com