SJEDIŠTE LAG-A KARAŠICA OD SADA U PETRIJEVCIMA

23. 10. 2017.

Lokalna akcijska grupa Karašica održala je u petak, 20. listopada 2017. godine u Belišću svoju 11. izvanrednu sjednicu Skupštine na kojoj su donesene neke od ključnih odluka za daljnje djelovanje LAG-a Karašica.

Tako je usvojen novi Statut LAG-a Karašica dopunjen novim djelatnostima vezanim za vrednovanje i odabir, nadzor i koordinaciju projekata koji će se provoditi u sustavu provedbe decentralizirane raspodjele javnih sredstava kojima će u buduće upravljati LAG Karašica.

Promijenjeno je i sjedište LAG-a koje je od sada u Petrijevcima na adresi Republike 114, u zgradi Općine Petrijevci.

Izabrana su i dva nova dopredsjednika LAG-a i to: Dalibor Vidaković iz Marjančaca i Tomislav Brusač iz Donjeg Miholjca.

U Upravni odbor LAG-a Karašica izabrani su: Krešimir Žagar, Ljerka Vučković, Dalibor Vidaković, Tomislav Brusač, Snježana Tolić, Mira Anić, Jasna Matković, Monika Fekete, Tomislava Kuricek, Marica Jug, Ana Brajnović, Ivo Zelić, Zdravko Šimara, Ivan Lović i Ivica Pavičić.

Novi članovi Nadzornog odbora su: Zdravko Kuzminski kao predsjednik te Srećko Vuković, Darko Dorkić, Stjepan Živković i Marko Knežević , članovi.

Članovi LAG-a Karašica upoznati su i sa zadacima koji predstoje vezano za izmjenu postojeće Lokalne razvojne strategije LAG-a Karašica za razdoblje 2014.-2020. kao i sa planom raspisivanja natječaja iz podmjere 19.2. Provedba operacija unutar CLLD strategije iz Programa ruralnog razvoja.