ZAPOŠLJAVAMO VODITELJA PROJEKTA

17. 7. 2018.


LAG Karašica raspisuje oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova na projektu „Nove kreacije, treće generacije“ iz poziva „Umjetnost i kultura 54+“.

Naziv radnog mjesta: voditelj projekta.

Trajanje radnog odnosa: 12 mjeseci.

Opis poslova: cjelokupna administracija projektom i svim projektnim aktivnostima, koordinacija projektnog tima, evaluacija i drugi poslovi vezani za projekt i djelovanje LAG-a Karašica.

Uvjeti za mogućnost rada su: visoka stručna sprema, jedna godina radnog staža na odgovarajućim poslovima, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, završen program osposobljavanja/usavršavanja za upravljanje projektnim ciklusom ili iskustvo u pripremi/provedbi EU projekata.

Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti: motivacijsko pismo kao prijavu na natječaj, preslik osobne iskaznice, ispis staža iz E-knjižice, dokaz o završenoj školi (preslik svjedodžbe), uvjerenje o završenom programu osposobljavanja/usavršavanja za upravljanje projektnim ciklusom ili dokaz o iskustvu u pripremi/provedbi EU projekata.

Prijave na oglas podnose se, zaključno s danom 25. srpnja 2018. godine, na adresu LAG Karašica, Republike 114, 31208 Petrijevci, s naznakom „Prijava na natječaj za posao – voditelj projekta“.

Više informacija o radnom mjestu možete pročitati na stranicama HZ-a ili se javiti na mail: ivan@lag-karasica.com

Prijavi se i postani dio tima LAG-a Karašica !